Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 10 Ian 2022 | 460 vizualizari

 

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

 

INGREDIENTE

  • 6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]
  • 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii
  • 6 linguri faina alba
  • piper negru macinat
  • 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor:

  1.  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza .
  2. Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti.
  3. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii.
  4. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit.
  5. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins .
  6. Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute .
  7. Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade .
  8. Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior .
  9. Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .
  10.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui rosiile pasate proaspe.te cu ketchup sau cu pasta de rosii..

2

Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

madi_marin 1

14.01.2022, 17:29

O bunatate!

miki_a 1

16.01.2022, 13:01

După o săptămână de la postare, îndrăznesc să mă așez la masă!

mirela0911 1

16.01.2022, 17:01

Bun bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc