Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 10 Ian 2022 | 2609 vizualizari

 

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

 

INGREDIENTE

  • 6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]
  • 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii
  • 6 linguri faina alba
  • piper negru macinat
  • 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor:

  1.  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza .
  2. Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti.
  3. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii.
  4. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit.
  5. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins .
  6. Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute .
  7. Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade .
  8. Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior .
  9. Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .
  10.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui rosiile pasate proaspe.te cu ketchup sau cu pasta de rosii..

2

Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor