Ceafa de porc cu salvie si rosii cherry

de Bya Ralu in Porc, 4 Iun 2012 | 1290 vizualizari

 

imi pare rau ca nu am mai reusit sa fac poza cand a fost gata in farfurie.am aranjat totul sa fac poza si am uitat:)))si m-am apucat de papat

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • salvie maruntita
  • 4-5 rosii cherry
  • ulei masline
  • vin alb
  • 1 morocv
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta,piper
  • peperoncino
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu salvie si rosii cherry:

Ceafa de porc se clateste cu apa rece, se sterg bucatiile cu prosop de hartie. Se pune ulei de masline si se adauga salvie si se adauga o ceasca de vin alb si 2 bucati de usturoi. Se lasa intr-un castron inchis cu un capac la frigider cca 2-3 ore la macerat. Se aseaza in tigaie, se pune un pahar de apa, cat sa acopere carnea si se mai adauga inca 1 ceasca de vin alb. Se lasa la foc mic, cca 1 ora. Intre timp se adauga 1 morcov potrivit taiat rondele si ceapa taiata fin. Se adauga si cele doua bucati de usturoi si se lasa la facut. Mai punem vegeta si piper si adaugam cateva bucatele de peperoncino uscat. Cand e aproape gata se adauga rosiile cherry taiate in 4. Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu salvie si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

04.06.2012, 22:54

MonaMimi 1

04.06.2012, 23:22

Bya Ralu 1

05.06.2012, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise