Ceafa de porc cu sos de mustar

de Bya Ralu in Porc, 8 Dec 2012 | 2684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ceafa de porc
  • faina
  • sare,piper,boia dulce
  • unt

Pentru sos:

  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa alba si cateva frunze de ceapa verde
  • 150 ml smantana
  • 50 ml vodca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de mustar:

Bucatiile de ceafa de porc se pun in folie alimentara si se bat pe ambele parti cu tocatorul de snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.Intr-o tigaie se pune unt si se adauga cate o felie de carne(depinde cat de mari sunt si cate incap in tigaie).Se prajesc cca 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe o farfurie.


Pentru sos:


Se toaca ceapa marunt,se pune intr-o tigaie cu putin unt ,se caleste cateva minute si se stinge cu vodca(eu am avut vodca cu gust de mere...yammy),se adauga smantana,putina apa si mustarul.Asezonam cu sare si piper si adaugam bucatiile de carne,le lasam acoperite cu un capac cca 10 minute.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (28)

roxana_simona 1

23.05.2013, 18:09

foarte foarte bun!

Bya Ralu 1

23.05.2013, 18:15

ilinca_rox 1

24.01.2014, 21:48

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar cu legume