Ceafa de porc in sos de smantana cu capere

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2014 | 8490 vizualizari

 

essential am vrut sa prepar cu sos de mustar dar cum nu mai aveam mustar am schimbat putin sosul care e delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • 1 lingurita de capere
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/busuioc/boia dulce/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu capere:

Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline.


Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada zeama se adauga un pahar de apa si se mai lasa la foc mic sa scada putin.


Carnea se scoate pe o farfurie.


Peste sosul format se adauga smantana si faina,se amesteca pana se omogenizeaza,adaugam caperele si usturoiul tocat marunt.


Se pune si carnea peste sos si se lasa cateva minute la foc mic.

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

xana

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mihaela

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur