Ceafa de porc in sos de smantana cu capere

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2014 | 5790 vizualizari

 

essential am vrut sa prepar cu sos de mustar dar cum nu mai aveam mustar am schimbat putin sosul care e delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • 1 lingurita de capere
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/busuioc/boia dulce/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu capere:

Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline.


Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada zeama se adauga un pahar de apa si se mai lasa la foc mic sa scada putin.


Carnea se scoate pe o farfurie.


Peste sosul format se adauga smantana si faina,se amesteca pana se omogenizeaza,adaugam caperele si usturoiul tocat marunt.


Se pune si carnea peste sos si se lasa cateva minute la foc mic.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

xana

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mihaela

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate