Ceafa de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 21 Noi 2010 | 11298 vizualizari

 

Stiu,veti spune "voua ardelenilor va place sa gatiti cu multe calorii"....nici nu pot sa va contrazic,asta e.....

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc (eu am avut musafiri,asa ca a fost multa)
  • condimente
  • rozmarin
  • sos de soia
  • ulei
  • morcovi
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Ceafa de porc se taie felii mai grosute(daca sunt prea subtiri va iesi o friptura uscata)se condimenteaza si se lasa pana a doua zi la frigider.


Morcovii si ceapa se curata si se taie felii mari si se pun intr-o tava cu ulei.Peste patul de morcovi si ceapa se pun feliile de ceafa.Se presara rozmarin uscat si sos de soia.


Se adauga si putina supa de pui sau apa cu vegeta.


Se pune la cuptor aproximativ 45 de minute,carnea trebuie sa ramana suculenta.


Am servit cu garnitura de orez si piure de cartofi....si muraturi,bineinteles.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

-Miti- 1

22.11.2010, 21:55

Sidy 1

23.11.2010, 07:34

Dupa atatea comentarii parca mai pot sa spun ceva ?Arata minunat

diaconta 1

23.11.2010, 08:28

Sidy poftim la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate