Ceafa de porc la cuptor cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 30 Ian 2013 | 11854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 150 g bacon
  • 3 cepe rosii
  • 100 ml vin alb
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bacon:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Baconul se taie felii subtiri.

Ceafa se taie felii mai groase dar nepatruns, deci nu pana jos.

Se unge cu ulei un vas termorezistent si se pune bucata de ceafa feliata.

Intre feliile de ceafa se pun felii de ceapa si de bacon.

Se condimenteaza cu boia, sare, piper.

Se stropeste deasupra cu ulei si vin si se completeaza in vas cu putina apa.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru o ora.

din cand in cand se unge cu zeama formata.

Se scoate capacul si se mai lasa la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se unge  des cu lichidul din tava.

Cand este gata se portioneaza si se serveste cu orice garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor