Ceafa de porc la cuptor cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 30 Ian 2013 | 4796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 150 g bacon
  • 3 cepe rosii
  • 100 ml vin alb
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bacon:

Ceapa se curata si se taie rondele.


Baconul se taie felii subtiri.


Ceafa se taie felii mai groase dar nepatruns, deci nu pana jos.


Se unge cu ulei un vas termorezistent si se pune bucata de ceafa feliata.


Intre feliile de ceafa se pun felii de ceapa si de bacon.


Se condimenteaza cu boia, sare, piper.


Se stropeste deasupra cu ulei si vin si se completeaza in vas cu putina apa.


Se pune capacul sau folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru o ora.


din cand in cand se unge cu zeama formata.


Se scoate capacul si se mai lasa la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.


Se unge des cu lichidul din tava.


Cand este gata se portioneaza si se serveste cu orice garnitura si muraturi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

08.02.2013, 10:16

babi5 1

08.12.2014, 14:42

MotanLaOale 1

08.12.2014, 15:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc la tava in sos de rosii si usturoi