Rulouri de carne de porc

de misha71 in Porc, 6 Ian 2010 | 9780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc taiat rondele si batut (ca pentru snitele)- 10 bucati
  • 10 felii intregi de bacon sau costita afumata taiata fasii
  • castraveti murati taiati felii subtiri pe lungime
  • 5 oua fierte
  • 1 conserva de ciuperci taiate
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 2 rosii taiate rondele
  • smantana pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne de porc:

Din muschiul de porc se taie 10 felii de aproximativ 1 - 1,5 cm grosime, care se bat ca la snitel.

Feliile de carne se dau cu sare si piper, se ung cu mustar, apoi se pun pe rand: felia de bacon intreaga (sau costita afumata taiata fasii), castravetii murati taiati, ciupercile taiate marunt, o jumatate de ou fiert (intreg sau taiat in 4).

Se ruleaza cu grija, se prind cu scobitori si se aseaza in tava in care am pus putin ulei si o cana de apa.

Se ung cu ulei, se pune cite o rondea de rosie deasupra si se dau la cuptor.

Din cind in cind se mai completeaza cu apa si ulei in tava si se mai ung rulourile.

In prezentare sunt servite cu piure de cartofi si cu gogosari cu conopida la otet.

Se pot orna cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert Ochi de pisica