Ceafa de porc la gratar

de Miha in Porc, 8 Dec 2009 | 7929 vizualizari

 

In amintirea gratarelor de asta vara. Prietenii stiu de ce! :)))

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Carnea o presaram cu usturoiul tocat si condimente. Adaugam si cateva linguri de ulei de masline, apoi o inecam in vin. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Punem carnea pe gratar si o prajim bine pe ambele parti.

Se serveste calda, cu garnitura preferata. Si neaparat cu o bere rece. :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

09.12.2009, 13:42

Suuper buna friptura asta, imi ploua in gura, dar eu o prefer cu vin rosu!

Nicolae 1

09.12.2009, 23:26

cristinahajdu 1

13.01.2011, 19:49

super buna.....testata!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc marinata la gratar