Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

de Alina26 in Porc, 22 Mai 2013 | 1404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de ceafa de porc fara os feliata
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 6 cartofi potriviti
  • Salata de sfecla:
  • 2 sfecle coapte
  • 400g porumb la conserva
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie:

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja.


Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc potrivit,cate 10 minute pe fiecare parte.(chiar si mai mult,depinde cat de grosa e carnea).


Pregatim salata: sfecla coapta (eu asa am cumparat-o) o dam pe razatoarea mare (daca va place puteti sa o taiati si cubulete),scurgem porumbul de zeama si o adaugam langa sfecla.Condimentam cu sare,ulei de masline,otet balsamic si mestecam.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

22.05.2013, 18:13

Place tot ce ai pus acolo!!!

Alina26 1

22.05.2013, 19:09

va multumesc pentru aprecieri!!!!!

Laviii
Simona
diaconta
motanLa oal

Rocsi 1

22.05.2013, 20:13

Bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise