Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Suntem obișnuiți să mâncăm gulii
În salată, tăiate felii,
Dar pot fi folosite în rețete multe
De exemplu: la cuptor, umplute.
- Scobim interiorul guliilor apoi le scufundam in apa clocotita si lasam la fiert circa 5 minute.
- Separat calim ceapa. Adaugam morcovul razuit si carnea tocata
- Condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi adaugam si verdeta tocata
- Luam de pe foc si umplem guliile si rosiile cu aceasta umplutura
- Le asezam intr-un vas termorezistent, adaugam un sos din pasta de rosii diluat cu apa (am mai adaugat si cateva rosii decojite si tocate) cat sa acopere pe cat posibil guliie si rosiile
- Lasam aproximativ 1 ora la cuptor (verificam sa fie facute guliile) la 190 de grade.
- pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult