Gulii umplute

de Retete_Haplea in Porc, 13 Mai 2015 | 1995 vizualizari

 

Suntem obișnuiți să mâncăm gulii
În salată, tăiate felii,
Dar pot fi folosite în rețete multe
De exemplu: la cuptor, umplute.

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii medii (am completat cu 2 rosii medii),
  • 300 gr carne tocata (porc si vita),
  • o ceapa tocata marunt,
  • 1 morcov razuit marunt,
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt,
  • 2 lingurite paste de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • condimente dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute:

- Scobim interiorul guliilor apoi le scufundam in apa clocotita si lasam la fiert circa 5 minute.

- Separat calim ceapa. Adaugam morcovul razuit si carnea tocata

- Condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi adaugam si verdeta tocata

- Luam de pe foc si umplem guliile si rosiile cu aceasta umplutura

- Le asezam intr-un vas termorezistent, adaugam un sos din pasta de rosii diluat cu apa (am mai adaugat si cateva rosii decojite si tocate) cat sa acopere pe cat posibil guliie si rosiile

- Lasam aproximativ 1 ora la cuptor (verificam sa fie facute guliile) la 190 de grade.

- pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

14.05.2015, 10:48

Bune!

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:27

mihaelar63 1

29.01.2016, 10:10

Noi servim gulii umplute ,chiar si in ciorba Sunt delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coliva

de Rocsi 9

la 19:11

Tarta cu trei ardei tricolori si branzeturi

de RODIMUR 7

ieri la 21:41

Cartofi la cuptor gratinati cu cascaval

de Adi 4

ieri la 19:39

RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc