Gulii umplute

de Retete_Haplea in Porc, 13 Mai 2015 | 3668 vizualizari

 

Suntem obișnuiți să mâncăm gulii
În salată, tăiate felii,
Dar pot fi folosite în rețete multe
De exemplu: la cuptor, umplute.

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii medii (am completat cu 2 rosii medii),
  • 300 gr carne tocata (porc si vita),
  • o ceapa tocata marunt,
  • 1 morcov razuit marunt,
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt,
  • 2 lingurite paste de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • condimente dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute:

- Scobim interiorul guliilor apoi le scufundam in apa clocotita si lasam la fiert circa 5 minute.
- Separat calim ceapa. Adaugam  morcovul razuit si carnea tocata
- Condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi adaugam si verdeta tocata
- Luam de pe foc si umplem guliile si rosiile cu aceasta umplutura
- Le asezam intr-un vas termorezistent, adaugam un sos din pasta de rosii diluat cu apa (am mai adaugat si cateva rosii decojite si tocate) cat sa acopere pe cat posibil guliie si rosiile
- Lasam aproximativ 1 ora la cuptor (verificam sa fie facute guliile) la 190 de grade.
- pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

dantes 1

14.05.2015, 10:48

Bune!

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:27

mihaelar63 1

29.01.2016, 10:10

Noi servim gulii umplute ,chiar si in ciorba Sunt delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in stil korean