Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Fleica de porc este foarte frageda si gustoasa atat pregatita la gratar cat si la cuptor .
Insotita de un piure de cartofi si o muratura buna , castraveti , gogosari , avem un pranz de nota 10 , zic eu ...
Spalam fleica si o taiem felii potrivite , curatam usturoiul si il pisam .
Condimentam feliile de carne cu sare , piper , boia si usturoi.
Asezam feliile de carne intr-un vas termorezistent ,punem peste ele vinul alb si apa si acoperim cu o folie de aluminiu.
Dam la cuptorul incalzit la temperatura de 200 grade C , aproximativ o ora .
Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana carnea se rumeneste frumos si este fiarta , aproximativ 30 de minute .
Se serveste cu garnitura dorita si neaparat muraturi .
Pofra buna !!!
1
Si pulpa de porc este foarte buna preparata in acest fel .
2
Se poate prepara fleica si pe pat de legume .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult