Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane

de dariadeea in Porc, 24 Iun 2013 | 4707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ceafa de porc
  • 700 g legume mexicane
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • delicat legume,condimente carne de porc la gratar
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane:

Ceafa de porc am portionat-o in 3 portii ,am batut-o cu ciocanul de snitele.Usturoiul l-am pisat foarte bine,l-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline si cu o lingura de condimente pentru carne de porc.Am uns carnea si am am pus-o pe un platou pe care l-am acoperit cu folie si l-am lasat la frigider 1 ora.


Intr-o oala am pus 3 linguri ulei de masline,am adaugat ceapa tocata cat mai marunt ,am lasat un pic sa se caleasca apoi am adaugat amestecul de legume ,am pus apa foarte putina( pentru ca fierb foarte repede) si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fost aproape gata am pus un pic de delicat de legume de la secretul gustului.


Ceafa am facut-o pe gratar.Am servit cu amestecul de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

24.06.2013, 20:30

Bun bun

- Andreea - 1

25.06.2013, 08:59

dariadeea 1

25.06.2013, 09:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise