Ceai cu perle de tapioca - Bubble Tea

de Catalina L in Bauturi, 22 Mar 2017 | 346 vizualizari

 

Ceai cu perle, de asemenea, cunoscut sub numele de Bubble Tea, este o băutură originară din Taiwan unde, la finalul anilor 1980, era băutura preferată a copiilor, fiind servită la chioşcurile din faţa şcolilor.
 
În ultimii 15 ani a devenit atat de populară. încat este considerata ca o  "băutură națională".
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/ceai-cu-perle-de-tapioca-bubble-tea.html

 

INGREDIENTE

  • 4 lingurițe ceai verde (sau negru)
  • 75 cl de apa
  • 2-3 linguri de sirop/ portie (menta pentru mine)
  • 50 g de perle de tapioca japoneze (de diametru mai mic decat cele normale)
  • 2-3 cuburi de gheață / portie
  • lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai cu perle de tapioca - Bubble Tea:

Preparati ceaiul verde conform instrucţiunilor de pe etichetă, apoi adaugati siropul de menta şi lasati să se răcească.


Fierbeti într-un recipient 1 litru de apă, adaugati perlele de tapioca şi lasati sa fiarba la foc mic timp de 15-16 minute. Lasati-le apoi 5 minute in apa in care au fiert.


Scurgeti perlele si le clatiti cu apă rece.


Se dispun perlele în pahare, adaugati cuburile de gheata.


Se toarnă ceaiul dulce și termina cu un pic de lapte!


Este excelent !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai cu perle de tapioca - Bubble Tea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

anca_rm 1

24.03.2017, 15:09

arata tare bine , la noi nu am vazut perle de tapioca colorate

dantes 1

25.03.2017, 14:39

Interesant!

kytz 1

26.03.2017, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume, cu zdrențe de ouă

de RODIMUR 4

ieri la 18:40

Rulada din biscuiti cu crema de cocos si zmeura

de laura_n 6

ieri la 15:26

Desert american apple pie

de Oana 8

ieri la 15:25

RETETA RECOMANDATA
Le bel aujourd'hui