Cellentani cu speck si sparanghel

de Andreea Caroline in Paste, 21 Oct 2015 | 1141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip Cellentani
  • 125 gr speck
  • 150 gr sparanghel
  • 1\2 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cellentani cu speck si sparanghel:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca .


Intre timp speck-ul il taiem fasii subtiri , ceapa curatata si spalata o tocam marunt iar sparanghelul il taiem rondele lasand varfurile intregi .


Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta este incins punem ceapa si sparanghelul si lasam la foc potrivit .


Potrivim de sare si piper ( dupa gust ) .


Separat, intr-o alta tigaie incingem ulei si prajim speck-ul pana devine crocant .


Cand pastele s-au fiert , le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu ceapa si spatranghel , adaugam si speck-ul si amestecam bine .


Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat si optional cu parmezan .


Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cellentani cu speck si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Andreea Caroline 1

21.10.2015, 21:09

Camelia

anca_rm 1

22.10.2015, 08:58

arata tare bine

Andreea Caroline 1

22.10.2015, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza Cheddar si rosii