Cellentani cu speck si sparanghel

de Andreea Caroline in Paste, 21 Oct 2015 | 1277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip Cellentani
  • 125 gr speck
  • 150 gr sparanghel
  • 1\2 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cellentani cu speck si sparanghel:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca .


Intre timp speck-ul il taiem fasii subtiri , ceapa curatata si spalata o tocam marunt iar sparanghelul il taiem rondele lasand varfurile intregi .


Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta este incins punem ceapa si sparanghelul si lasam la foc potrivit .


Potrivim de sare si piper ( dupa gust ) .


Separat, intr-o alta tigaie incingem ulei si prajim speck-ul pana devine crocant .


Cand pastele s-au fiert , le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu ceapa si spatranghel , adaugam si speck-ul si amestecam bine .


Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat si optional cu parmezan .


Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cellentani cu speck si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Andreea Caroline 1

22.10.2015, 12:57

mihaelar63 1

12.02.2018, 11:42

Andreea Caroline 1

12.02.2018, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza dulce si visine

de GeorgiG 5

ieri la 22:22

Chec cu oreo si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:46

Tort cu capsuni

de GeorgiG 5

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu piept de pui