Chec alb-negru

de Doralinda in Prajituri, 28 Ian 2013 | 5089 vizualizari

 

Merge cafeaua de dimineata fara un chec?!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr margarina
  • 300 gr zahar
  • 350 gr faina care are incorporata praful de copt
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite vanilie
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri zahar pudra
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec alb-negru:

Punem intr-un vas primele sase ingrediente si amestecam usor cu o lingura, apoi amestecam cu mixerul la o viteza mare pana devine omogen. Asezam compozitia intr-o forma unsa in prealabil cu putin unt si apoi presarata cu faina si turnam cca trei sferturi din compozitie. In compozitia ramasa, punem restul de ingrediente, mai amestecam putin, apoi punem cu o lingura amestecam pe deasupra la compozitia din tava. Punem in cuptorul preincalzit la 160C ptr cca o ora. Cand e gata, lasam cca 5 min sa se raceasca, apoi scoatem pe un gratar ptr a se raci total. Presaram pe deasupra putin zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

In loc de zahar pudra, putem pune ciocolata topita ca la torturi.

2

eu am folosit cacao 70%

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec alb-negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Doralinda 1

29.01.2013, 20:35

Anna

Angelina_Elena 1

30.01.2013, 12:34

foarte bun!

Doralinda 1

30.01.2013, 13:08

Multumesc elena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci, rahat si stafide