Chec aperitiv

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 70229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 carnaciori oltenesti
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150-200 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 150-200 g sunca de Praga
  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 5-6 linguri ulei
  • 400-500 ml lapte
  • 2 rosii
  • 1 plic praf de copt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, carnaciorii si sunca cubulete, ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras si amestecam usor pentru a nu se sfarama maslinele.

Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.

Dam rosiile prin razatoare, amestecam cu putin cascaval ras si turnam deasupra compozitiei.

Dam la cuptor si coacem  circa 40-45 minute, dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Isabbela18 1

16.03.2014, 17:41

Buna, copozitia toata se amesteca cu mixerul sau numai la inceput cand se pune faina,ouale,laptele,si praful de copt.Multumesc.Astepr raspuns.

gabymady 1

10.12.2014, 23:10

Interesant bvo

nirolf 1

20.10.2016, 18:06

Timpul de coacere este trecut in reteta dar temperatura nu.Cu sunca de praga ce facem?este trecuta in ingrediente dar in reteta nu?cind se pune in compozitie?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich la cuptor