Ciuperci umplute cu spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 3761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 300 gr spanac frunze
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • marar verde
  • 6 felii cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu spanac:

Spalam bine ciupercile ,rupem coditele si le taiem cubulete.Presaram putina sare in palariile ciupercilor si le dam deoparte.Tocam ceapa si usturoiul  fin.Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei.Cand a devenit translucida ,adaugam usturoiul ,lasam putin si punem coditele ciupercilor.Lasam cateva minute ,amestecand continuu ,apoi adaugam spanacul dezghetat si scurs.Omogenizam bine compozitia  si stingem focul .Presaram sare ,piper macinat ,nucsoara si putin marar tocat marunt.Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinul si le punem intr-o tava unsa cu cele 2 linguri de ulei.Dam la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Inainte  cu 2-3 minute de a stinge focul  punem pe fiecare ciupercuta cate o felie de cascaval .
Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute