Chec aperitiv

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 6432 vizualizari

 

Pentru ca am mai ramas cu ceva carne tocata de la rulada prezentata anterior (Rulada de pui cu porc si stafide),m-am gandit sa fac un chec aperitiv in care sa folosesc si acea carne,plus o gramada de alte ingrediente bune si la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 400 gr carne tocata (vita+porc)
  • 7 oua
  • 300 gr branza afumata
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri faina alba
  • 10 masline taiate marunt
  • 4 ardei iuti rosii
  • piper sichuan
  • 150 ml iaurt
  • 50 gr fasole verde
  • sare,curry,nucsoara,cuisoare macinate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea tocata am aromatizat-o cu cuisoare,nucsoara,piper sichuan,curry,sare si am pus-o la foc iute intr-o tigaie unde am rumenit-o putin.


Ouale le-am spart intr-un castron mai mare,le-am batut bine pana s-a facut o spuma,apoi am adaugat iaurtul,faina,branza rasa si am omogenizat foarte bine toata compozitia,maslinele,ceapa verde,usturoiul tocat marunt,ardeii iuti rosii,fasolea verde si compozitia astfel obtinuta am pus-o in 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt pe care mai apoi le-am dat la cuptor la foc moderat pana checul s-a rumenit frumos deasupra.


Am scos checurile din cuptor si le-am lasat in tavi sa se raceasca complet pentru a le putea taia fara sa le rup.


Puteti incerca in orice varianta va place acest chec aperitiv,este gustos si cred eu ca e o idee buna si pentru un mic dejun dar si pentru o cina rapida.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

08.12.2013, 20:20

tanyapatap 1

08.12.2013, 20:21

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu salam