Mamaliga cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2013 | 9201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cani cu apa
  • 2 cani cu malai grisat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite margarina Rama
  • 100 gr.branza telemea (maruntita sau taiata bucati)
  • 50 gr. cascaval ras
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si cascaval:

Punem apa la fiert cu sare. Adaugam malaiul grisat in ploaie amestecand in continuu. Dupa ce s-a incorportat tot malaiul, lasam mamaliga la foc mic cca 20 min, amestecand din cand in cand.

Pregatim bolurile in care vrem sa preparam portiile de mamaliga cu branza.

Punem cate o lingurita de margarina in fiecare bol, asezam putina branza peste margarina, apoi luam cu o lingura uda mamaliga fierbinte si asezam peste branza. Mai punem un strat de branza, apoi inca unul de mamaliga.

La final asezam bucatele de branza si presaram cascaval ras.

Pofta buna!

 

  //
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mamaliga cu branza si cascaval-0
Mamaliga cu branza si cascaval-1
Mamaliga cu branza si cascaval-2
Mamaliga cu branza si cascaval-3
Mamaliga cu branza si cascaval-4
Mamaliga cu branza si cascaval-5
Mamaliga cu branza si cascaval-6
Mamaliga cu branza si cascaval-7

COMENTARII (13)

Anett

Anett 1

01.12.2013, 09:39

MIUTA

MIUTA 1

01.12.2013, 15:14

danakarin

danakarin 1

02.12.2013, 06:35

Ce buna e o mamaliga....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!