Chec aperitiv

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2014 | 1473 vizualizari

 

Eu am facut checul cu piept de pui.Se poate consuma cald sau rece. Ies doua checuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 6 oua
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 400 gr piept de pui ,sunca, parizer sau salam
  • 150 gr telemea
  • 200 ml lapte
  • 1 gogosar copt
  • 4 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 85 gr cascaval
  • piper ,sare dupa gust
  • porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita).

Intr-un castron punem faina, adaugam praful de copt. Spargem ouale si le mixam pana devin spuma. Adaugam laptele , branza taiata si amestecam. Peste compozitia rezultata  cernem faina , pe care am amestecat-o cu praful de copt si amestecam apoi cu o spatula.Se adauga sunca (pieptul de pui fiert ), maslinele, gogosaul , cascavalul (taiate), ulei, piper, sare dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.

Compozitia rezultata, o turnam in doua forme de chec , pe care le tapetam cu hartie de copt, unse cu ulei.Se tine la cuptor la foc mic spre mediu, pana devine auriu ( cam 45 minute).

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.08.2014, 21:49

Rocsi

Rocsi 1

16.08.2014, 22:10

dantes

dantes 1

17.08.2014, 10:34

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!