Chec aperitiv

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2014 | 3599 vizualizari

 

Eu am facut checul cu piept de pui.Se poate consuma cald sau rece. Ies doua checuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 6 oua
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 400 gr piept de pui ,sunca, parizer sau salam
  • 150 gr telemea
  • 200 ml lapte
  • 1 gogosar copt
  • 4 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 85 gr cascaval
  • piper ,sare dupa gust
  • porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita).

Intr-un castron punem faina, adaugam praful de copt. Spargem ouale si le mixam pana devin spuma. Adaugam laptele , branza taiata si amestecam. Peste compozitia rezultata  cernem faina , pe care am amestecat-o cu praful de copt si amestecam apoi cu o spatula.Se adauga sunca (pieptul de pui fiert ), maslinele, gogosaul , cascavalul (taiate), ulei, piper, sare dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.

Compozitia rezultata, o turnam in doua forme de chec , pe care le tapetam cu hartie de copt, unse cu ulei.Se tine la cuptor la foc mic spre mediu, pana devine auriu ( cam 45 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv