Briose aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2010 | 7645 vizualizari

 

Briose vesele, delicioase ,deloc complicat de preparat.
O gustare perfecta pentru orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 150 g sunca
  • 1 ardei gras rosu,
  • patrunjel verde,
  • 100 g masline,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 praf de copt,
  • sare, piper,
  • 1 cana faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se pun: sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt.

Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta .Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.

Sunt bune calde,sunt bune si reci ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

30.12.2010, 21:08

am facut o portie,dar aproape s-au terminat,asa ca dimineata mai fac. O sa incerc si cu alte ingrediente.Mi-a placut mult textura.

susu 1

01.01.2011, 11:27

Julie ce prezentare... ca intotdeauna

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:51

ce-mi plac cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ruladă-aperitiv din cartofi cu sos de iaurt