Briose aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2010 | 7966 vizualizari

 

Briose vesele, delicioase ,deloc complicat de preparat.
O gustare perfecta pentru orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 150 g sunca
  • 1 ardei gras rosu,
  • patrunjel verde,
  • 100 g masline,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 praf de copt,
  • sare, piper,
  • 1 cana faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se pun: sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt.

Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta .Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.

Sunt bune calde,sunt bune si reci ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

30.12.2010, 21:08

am facut o portie,dar aproape s-au terminat,asa ca dimineata mai fac. O sa incerc si cu alte ingrediente.Mi-a placut mult textura.

susu 1

01.01.2011, 11:27

Julie ce prezentare... ca intotdeauna

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:51

ce-mi plac cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor