Chec aperitiv cu branza si sunca

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2016 | 1380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3-4 felii de sunca presata
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei kapia
  • 4-5 felii de branza(de care doriti,telemea,cas)
  • 50 g cascaval delaco
  • un praf de sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu branza si sunca:

Ouale se bat bine cu un praf de sare si de piper,se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul.


Se amesteca compozitia si se da deoparte.


Sunca, ardeiul si branza se taie cubulete, morcovii se dau pe razatoarea mica, iar cascavalul se da pe razatoarea mare.


Se amesteca toate ingredientele cu o spatula.


O tava de chec o tapetam cu hartie de copt,punem compozitia si o dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.


Se serveste atat cald cat si rece!


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

se testeaza cu o scobitoare daca este gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.02.2016, 21:41

Mulțumesc Cătălina

anca_rm 1

12.02.2016, 09:26

ce mult imi place genul asta de chec

Bya Ralu 1

12.02.2016, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci