Chec aperitiv cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g ciuperci
  • 1ceapa rosie
  • 250g cascaval
  • 4oua
  • 1lingura si1/2 faina
  • 2linguri unt
  • 1leg.de ceapa verde
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

In tigaia cu untul incins,se caleste ceapa tocata marunt,ciupercile taiate in lamele subtiri iar dupa ce a scazut apa din ciuperci se condimenteaza si se opreste focul;intr-un bol se rade cascavalul,se amesteca cu ouale,apoi faina, verdeata tocata marunt,se adauga ciupercile si totul se rastoarna in tava cu hartia de copt si se lasa la cuptor 25-30min;se taie rece;este un aperitiv foarte bun,alaturi de o berica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
The perfect scrambled eggs