Briose spaghete

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 966 vizualizari

 

Un aperitiv mai mult decat gustos!

 

INGREDIENTE

  • un sfert de pachet de spaghete Capellini nr. 1 Barilla
  • 250 g branza cremoasa (telemea) eu prefer President
  • 50 g cascaval razuit
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • chimen
  • unt pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose spaghete:

Pastele se fierb 3 minute in apa cu un praf de sare (respectati indicatia de pe cutie).


Intre timp se amesteca oul cu smantana si cu branza si chimen, apoi spaghetele, dupa ce se scurg si se omogenizeaza.


Se ung formele cu unt si le vom umple cu compozitie. Se pune deasupra cascavalul razuit, se mai presara chimen (daca mai doriti) si se tin la cuptor 25 - 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.


Cand se mai racesc se scot usor din forma prin rasturnare.


Sper sa va placa si voua, pe noi ne-au cucerit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose spaghete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Catalina L 1

06.11.2015, 20:28

originale

Rocsi 1

07.11.2015, 21:55

RuxyRux 1

10.11.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!