Briose spaghete

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 1068 vizualizari

 

Un aperitiv mai mult decat gustos!

 

INGREDIENTE

  • un sfert de pachet de spaghete Capellini nr. 1 Barilla
  • 250 g branza cremoasa (telemea) eu prefer President
  • 50 g cascaval razuit
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • chimen
  • unt pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose spaghete:

Pastele se fierb 3 minute in apa cu un praf de sare (respectati indicatia de pe cutie).


Intre timp se amesteca oul cu smantana si cu branza si chimen, apoi spaghetele, dupa ce se scurg si se omogenizeaza.


Se ung formele cu unt si le vom umple cu compozitie. Se pune deasupra cascavalul razuit, se mai presara chimen (daca mai doriti) si se tin la cuptor 25 - 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.


Cand se mai racesc se scot usor din forma prin rasturnare.


Sper sa va placa si voua, pe noi ne-au cucerit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose spaghete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Catalina L 1

06.11.2015, 20:28

originale

Rocsi 1

07.11.2015, 21:55

RuxyRux 1

10.11.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu cascaval Delaco