Briose spaghete

de Rux in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 897 vizualizari

 

Un aperitiv mai mult decat gustos!

 

INGREDIENTE

  • un sfert de pachet de spaghete Capellini nr. 1 Barilla
  • 250 g branza cremoasa (telemea) eu prefer President
  • 50 g cascaval razuit
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • chimen
  • unt pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose spaghete:

Pastele se fierb 3 minute in apa cu un praf de sare (respectati indicatia de pe cutie).

Intre timp se amesteca oul cu smantana si cu branza si chimen, apoi  spaghetele, dupa ce se scurg si se omogenizeaza.

Se ung formele cu unt si le vom umple cu compozitie.  Se pune deasupra cascavalul razuit, se mai presara chimen (daca mai doriti) si se tin la cuptor 25 - 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Cand se mai racesc se scot usor din forma prin rasturnare.

Sper sa va placa si voua, pe noi ne-au cucerit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose spaghete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose spaghete-0
Briose spaghete-1
Briose spaghete-2
Briose spaghete-3
Briose spaghete-4
Briose spaghete-5

COMENTARII (27)

Catalina L

Catalina L 1

06.11.2015, 20:28

originale

Rocsi

Rocsi 1

07.11.2015, 21:55

Rux

Rux 1

10.11.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!