Chec aperitiv cu dovlecei și surimi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2014 | 1025 vizualizari

 

Un altfel de chec aperitiv, numai bun pentru trecerea dintre ani.

 

INGREDIENTE

  • dovlecei 3 bucăți,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • batoane de surimi cca. 100 g,
  • morcov 1 bucată,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • gris 2-3 linguri,
  • făină neagră de Băneasa 2-3 linguri,
  • cașcaval ras cca. 100 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecei și surimi:

Dovleceii și morcovul se fierb al dente în puțină apă cu sare. După ce s-au fiert, se strecoară și se toacă mărunt, împreună cu ceapa și batoanele de surimi.


După ce s-a obținutu un amestec omogen se adaugă, ouăle, grișul, făina, se aseazinează de sare și piper, puțin cașcaval ras. Compoziția obținută se răstoarnă într-o tavă de chec, tapetată cu foaie de pergament. Se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minutel a 180 grade.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecei și surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

01.01.2015, 16:38

Ce bun! ;-bd

mirela0911 1

01.01.2015, 21:58

mihaelar63 1

12.01.2015, 08:23

Ce combinatie . Tre'sa fie bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac