Chec aperitiv cu feta

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 2783 vizualizari

 

Din revista Pofta Buna! Vreau sa incerc si cu maslinele verzi cu ardei la mijloc,va avea un aspect mai spectacular. A placut mult si copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 3 oua
  • 150 gr masline verzi
  • 150 gr branza feta sau telemea
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu feta:

Intr-un castron,se pune faina si praful de copt,iar in centru se aseaza ouale,uleiul,laptele caldut,sarea si piperul.


Se amesteca bine pana se omogenizeaza.


Se adauga maslinele feliate,branza taiata cubulete.


Se amesteca usor pentru a nu sfarama maslinele.


Se toarna compozitia intr-o forma de chec sau cozonac.


Se da la cuptorul preincalzit 40-45 de minute.


Se scoate din tava dupa ce s-a racit complet.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

24.04.2011, 22:03

Miti draga mea ce grozav Hristos A Inviat!

ela 1

24.04.2011, 22:17

Paste fericit!

mamaieelena 1

27.04.2011, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf