Chec aperitiv cu morcov

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2015 | 1205 vizualizari

 

Un chec simplu şi delicios cu mare succes în rândul fetiţelor mele!

 

INGREDIENTE

  • 5 ouă;
  • 200 gr de morcov ras fin;
  • 200 gr făină albă proaspăt cernută;
  • 200 gr de caşcaval ras;
  • 1/2 plic praf de copt;
  • 200 ml ulei de floarea-soarelui;
  • un praf de sare (gustaţi compoziţia înainte de a adauga sare, eu nu am mai pus, caşcavalul folosit era destul de sărat).
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu morcov:

Într-un bol înalt spargem ouăle şi le batem uşor.


Radem morcovul şi caşcavalul pe răzătoarea fină.


Începem să le adăugăm alternativ peste ouă, amestecând de fiecare dată.


După ce am adăugat morcovul şi caşcavalul adaugăm făina amestecată cu praful de copt si uleiul, alternativ, până obtinem un aluat destul de grosuţ.


Turnăm compoziţia în tava de chec (de 30 de cm) tapetată cu hârtie de copt şi coacem în cuptorul preîncălzit în prealabil 30-35 de minute la 180 de grade (checul va fi uşor umed dar vă asigur ca este copt).


Servim rece cât şi cald alături de iaurturi naturale (fără arome).


Este deosebit de bun şi gustos!

 

TIPS-URI

1

Puteti adăuga un pic de chimen măcinat, o ceapă tocată mărunt, dovlecel ras, cubuleţe de ardei, cubulete de şuncă etc.

2

Data viitoare voi folosi o tavă mai mică pentru că nu a iesit foarte înalt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

miki_a 1

14.06.2015, 14:54

Multumesc Laura!

merisor 1

14.06.2015, 16:26

Ce culoare frumoasa are si cred ca-i tare bun!

miki_a 1

14.06.2015, 23:22

Multumesc Meri! E foarte buna combinatia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de morcovi caramelizati in vin