Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2016 | 728 vizualizari

 

   Carnatii de Plescoi sunt preparati in satul Plescoi, comuna Berca, judetul Buzau. Daca ati cumparat carnati din orice alt loc sau de la orice alt producator v-ati luat "teapa"! Nu am intalnit pana acum vreo copie a retetei originale care sa o egaleze. Invit pe toata lumea sa mearga la Plescoi si sa cumpere carnatii autentici!!!
   
 

 

INGREDIENTE

  • 100 g carnati de Plescoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g parmezan
  • 3 linguri faina
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi:

Carnatii se calesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa ei grasime) pana se rumenesc usor la suprafata.


Ardeii, ceapa, mararul si patrunjelul se toaca marunt.


Cele 3 oua se bat bine cu faina si praful de copt.


Parmezanul se rade pe razatoarea mare.


Carnatii taiati rondele se amesteca cu restul ingredientelor.


Se pune compozitia in doua tavi de chec tapetate cu hartie de copt si deasupra se mai rade putin parmezan.


Se da la cuptor pentr 30 minute, sau pana trece testul scobitorii.


Se lasa la racit si se portioneaza.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de carnati, daca nu aveti carnati de Plescoi.

2

Parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

06.05.2016, 14:58

hmm, bun!

Xandrinne 1

07.05.2016, 21:42

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci