Omleta cu sunca si marar verde

de Ina in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2010 | 2013 vizualizari

 

Pentru mic dejun sau cina

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g. sunca afumata
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si marar verde:

Sunca se feliaza si se frige in tigaie gril, fara ulei.


Ouale se bat impreuna cu sare, piper si marar verde tocat, apoi se adauga in tigaia in care se frige sunca, avand grija se acoperim feliile de sunca. Se coace omleta pe ambele parti, apoi se scoate pe o farfurie si servim cu muraturi sau ceapa verde.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Fara ulei, direct in tigaia tip gril

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si marar verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Ina 1

16.05.2010, 18:23

cred ca v-a fost frica sa nu va iau averea si mi-ati stricat calculatorul

Ina 1

16.05.2010, 18:24

bine v-am gasit ! sunt la nepoata-mea, am pc stricat

Ina 1

16.05.2010, 18:46

nadina, n-ai tu grija de ela? eu cred ca abia saptamana viitoare imi iau revansa, n-o sa stie ce vrea mai intai sa pape

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate