Chec aperitiv de branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 3154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr telemea de vaca sarata
  • 1-2 linguri smantana
  • 2-3 linguri boabe de porumb din conserva
  • 100 gr mazare congelata
  • 150 gr piept de pui
  • 1/2 ardei gras rosu
  • piper macinat
  • 1 plic gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv de branza:

Taiem pieptul de pui in cubulete mici, pe care le punem la fiert in apa cu putina sare . Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam boabele de mazare.Scurgem pieptul de pui si mazarea si le lasam sa se raceasca.

Taiem ardeiul gras cubulete.

Radem telemeaua sau o sfaramam cu o furculita si o amestecam cu branza dulce si smantana.

Punem gelatina cu 2 linguri de apa rece intr-un castronel si o lasam sa se hidrateze bine. Punem castronelul la cuptorul cu microunde sa se infierbante, avand grija sa nu fiarba. Adaugam 1 lingura crema de branza in gelatina, amestecam rapid, apoi turnam gelatina in branza. Omogenizam compozitia, apoi punem mazarea, porumbul, pieptul de pui, ardeiul gras si putin piper macinat.Amestecam bine si punem compozitia intr-o forma. Dam forma la frigider pentru cel putin 1 ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:02

ce bun e

Teo 1

10.02.2015, 21:44

Ce-mi place ideea!

Panacris 1

14.09.2015, 10:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci