Chec aperitiv de post

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 31800 vizualizari

 

Nici eu si nici sotiorul nu tinem(din pacate) post dar am avut 2 musafiri nepoftiti dar bine primiti duminica seara la masa si atunci auzind ca ea tine post am hotarat sa fac ceva rapid si bun...
Imi pare rau ca nu am sectiune,nu puteam sa-i fac poze in gura omului,,:)):)):))...dar chiar arata demential de bine...dar dc mai fac...o sa revin si cu poze de sectiune

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cani mari de faina
  • 350 gr ciuperci champignon brune
  • 2 morcovi
  • 1/2 conopida
  • 1/ardei galben
  • frunze de patrunjel
  • 150 ml iaurt simplu de soia
  • 50 ml lapte de post din soia
  • sare 
  • piper
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • 1 plic intaritor sosuri(are un gust chiar foarte bun)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv de post:

Pai e foarte simplu..


Am oparit toate legumele taiate rondele si le-am pus pe un servet la scurs


Faina am amestecat-o cu laptele,putina sare si un vf de cutit natriu..am omogenizat bine si am pus in tava de chec fara sa o tapez cu nimic,la cuptorul preincalzit pret de aprox 10 minute sa creasca putin.


Apoi am scos tava cu aluat,am pus legumele pe rand,rondele,ciupercile taiate in doua,conopida buchetele,si ultimul strat,la fel ca primul de cartofi


Peste am turnat o compozitie facuta din iaurt,condimente,rozmarin,3 lg faina si un plic intaritor de sosuri,preparat dupa instructiunile proprii..


peste sos am ornat cu putine legume sa arate mai frumos,,,


A pus in cuptorul deja incalzit la aprox 200 grade...A durat cam 30 min sa se rumeneasca bine


Nu pot decat sa imi fie ciuda ca nu a mai ramas de la masa macar o feliuta sa fac si eu o poza...bine daca erau prieteni apropiatai imi permiteam..dar asa...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 16:28

super fain

Bya Ralu 1

26.11.2012, 17:46

bun

carmen_garda 1

26.03.2015, 20:14

iaurtul nu e de post

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Franzelute umplute cu ciuperci