Chec aperitiv(2)

de ela in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 12604 vizualizari

 

pentru ca mi-a placut foarte mult cel pe care l-am facut de curand si mergeam in vizita la prieteni de revelion...le-a placut foarte mult....iese o tava de chec mai mare...pozele finale nu sunt prea reusite,eram in criza de timp...primul chec este aici,cu ceva modificari la ingrediente http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.html

 

INGREDIENTE

  • 1ardei gras galben,
  • 1ardei gras rosu,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 400 gr sunca presata,,
  • 250 gr cascaval,
  • 100 gr telemea,
  • 5 linguri faina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 6 oua,
  • 7 linguri smantana,
  • sare,piper,
  • 1conserva ciuperci felii,
  • 100 gr masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv(2):

Punem la scurs ciupercile.


Taiem ceapa verde rondele.


Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.


Taiem cubulete sunca presata.


Scoatem samburii de la masline.


Radem telemeaua si cascavalul.


Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul,maslinele si ceapa verde,sunca presata.Omogenizam bine.


Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.


Dam la cuptor 60-70minute,pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv(2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ela 1

12.01.2011, 15:13

multumesc pt aprecieri

tanyapatap 1

05.10.2011, 18:19

CookieMonster 1

19.04.2013, 10:05

am zis si ma repet imi place tare mult, felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste