Chec Bounty

de miremirc in Prajituri, 1 Mar 2011 | 3424 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 4 oua,
  • 400 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 150 ml lapte,
  • 8 batoane ciocolata bounty mici
  • Glazura :
  • 250 g ciocolata,
  • 100 g cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Bounty:

Ptr. aluat : Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine , apoi laptele si la urma faina amestecata cu praful de copt.


Tapetam cu ulei si hartie de copt o tava de chec si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate cate 4 pe rand, apoi peste turnam restul din compozitie si dam la cuptor; verificam cu scobitoarea cand se coace checul; dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca; eu l-am lasat de seara pana dimi cand am facut glazura.


Ptr.glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit iar peste cioco topita presaram cocos.


delicios!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Bounty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

11.06.2011, 17:57

bun

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:28

interesant

babi5 1

21.08.2013, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca