Chec cu albusuri si crema caramel

de ianculubita in Prajituri, 25 Ian 2014 | 1380 vizualizari

 

Daca tot am ceva albusuri stranse la congelator, incep sa le consum;am facut acest chec si ca sa nu fie prea simplu am adaugat si putin caramel

 

INGREDIENTE

  • 3albusuri
  • 6linguri zahar
  • 6linguri faina
  • 4linguri ulei
  • 4linguri lapte
  • 1lingurita praf de copt
  • 3linguri crema caramel
  • zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu albusuri si crema caramel:

Batem bine albusurile cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,adaugam apoi uleiul cate putin,laptele,mixand in continuare energic;


la sfarsit adaugam faina amestecata cu praf de copt;rasturnam in tava,deasupra punem caramelul si cu o furculita amestecam usor aluatul;lasam la cuptor la foc mic 40min fara sa deschidem usa cuptorului


Dupa ce s-a racit in tava,scoatem checul si-l pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

daca folositi forme de silicon,nu trebuie unse;daca folositi alte tavi,le ungeti si tapetati cu faina sau cu hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu albusuri si crema caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

25.01.2014, 18:12

Rocsi 1

25.01.2014, 20:40

Ce-mi place

ianculubita 1

26.01.2014, 14:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Coupelle cu crema