Chec cu ananas

de katty in Dulciuri, 10 Feb 2015 | 711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 banana bine coapta
  • 1 morcov
  • 200 gr zahar brun+2 linguri
  • 2 linguri iaurt de cocos
  • 150 ml ulei
  • scortisoara
  • ghimbir
  • 1 plic zahar vanilat
  • 75 gr amestec de merisoare, goji si agrise
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 200 gr faina
  • 250 gr mascarpone
  • cereale cu gust de lime pentru decor
  • 1 conserva anans bucati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ananas:

Scurgem compotul de ananas. Intr-un castron punem fructele si le acoperim cu sirop de ananas.Amestecam din cand in cand pentru a hidrata bine fructele.


Intr-un castron amestecam faina, zaharul(200 gr), scortisoara, ghimbirul,praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul.


Zdrobim bine banana cu o furculita. Radem morcovul pe razatoarea mica.

Intr-un castron mixam bine ouale cu iaurul si uleiul.

Adaugam peste faina bananata zdrobita, morcovul ras, fructele scurse de sirop si amestecul de oua. Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Asezam deasupra bucati de ananas.




Dam tava la cuptorul preincalzit cam 45 de minute, pana este copt bine.

Scoatem checul si il lasam sa se raceasca.

Batem mascarponele cu cele 2 linguri de zahar brun facute pudra. Asezam mascarponele pe checul racit , nivelandu-l cu dosul unei linguri. Ornam dupa preferinta, eu am ales cereale cu gust de lime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andra_Constantinescu 1

10.02.2015, 13:29

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

10.02.2015, 14:19

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:02

;-bd

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu sirop de zahar