Chec cu ananas

de katty in Dulciuri, 10 Feb 2015 | 802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 banana bine coapta
  • 1 morcov
  • 200 gr zahar brun+2 linguri
  • 2 linguri iaurt de cocos
  • 150 ml ulei
  • scortisoara
  • ghimbir
  • 1 plic zahar vanilat
  • 75 gr amestec de merisoare, goji si agrise
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 200 gr faina
  • 250 gr mascarpone
  • cereale cu gust de lime pentru decor
  • 1 conserva anans bucati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ananas:

Scurgem compotul de ananas. Intr-un castron punem fructele si le acoperim cu sirop de ananas.Amestecam din cand in cand pentru a hidrata bine fructele.


Intr-un castron amestecam faina, zaharul(200 gr), scortisoara, ghimbirul,praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul.


Zdrobim bine banana cu o furculita. Radem morcovul pe razatoarea mica.

Intr-un castron mixam bine ouale cu iaurul si uleiul.

Adaugam peste faina bananata zdrobita, morcovul ras, fructele scurse de sirop si amestecul de oua. Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Asezam deasupra bucati de ananas.




Dam tava la cuptorul preincalzit cam 45 de minute, pana este copt bine.

Scoatem checul si il lasam sa se raceasca.

Batem mascarponele cu cele 2 linguri de zahar brun facute pudra. Asezam mascarponele pe checul racit , nivelandu-l cu dosul unei linguri. Ornam dupa preferinta, eu am ales cereale cu gust de lime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andra_Constantinescu 1

10.02.2015, 13:29

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

10.02.2015, 14:19

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:02

;-bd

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Chec cu zmeura