Chec cu banane si migdale

de ianculubita in Dulciuri, 13 Iul 2013 | 2351 vizualizari

 

Stiti ca eu sunt sincera cu voi si va spun si acum ca nu mi s-a intamplat pana acum sa fac un chec atat de pufos,de gust,nu mai vorbesc
Scuzati banana din prezentare!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 125 g unt
  • 125 g zahar pudra
  • 125 g faina
  • 2 banane coapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 50 g migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane si migdale:

Intr-un castron frecam untul moale cu zahar pana devine o crema pufoasa, adaugam 1 ou si zaharul vanilat,a mestecam bine. Adaugam al doilea ou si 1 lingura faina, adaugam piureul de banane, amestecam apoi restul de faina amestecata cu praful de copt. Rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt, deasupra punem migdalele taiate si lasam la cuptor 30 minute, facand testul cu scobitoarea


Scoatem checul din tava dupa ce s-a racit, pudram cu zahar, feliem si servim.

 

TIPS-URI

1

daca folositi forme de silicon,nu mai e nevoie de hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

13.07.2013, 20:42

Imi plac prajiturile cu migdale!

Rocsi 1

13.07.2013, 21:55

Tare bun este checul

ianculubita 1

14.07.2013, 18:14

Miha,abia dupa ce am descarcat pozele am observat "pozitia indecenta"a bananei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si migdale