Chec cu branza dulce si ananas

de lia maria in Prajituri, 11 Aug 2010 | 5480 vizualizari

 

Ieri, ave-am pofta de ceva dulce, dar nu am vrut nici ceva foarte dulce...asa ca am facut acest chec, cu ce am avut prin frigider si camara. A avut asa un succes, ca pana seara nu a mai ramas nimic din el, ba mai mult nu am apucat nici sa fac poze cu vreo sectiune...dar ma revansez cu proxima ocazie, promit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana  zahar
  • 1 cana  lapte
  • 2 cani faina
  • ¼ cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 250g branza dulce
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 compot ananas rondele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza dulce si ananas:

Amestecam faina cu praful de copt. Pregatim o tava de chec pe care o tapetam cu hartie pergament. Deschidem conserva de ananas si punem fructele intr-o strecuratoare.



Separat mixam zaharul cu oul, adaugam uleiul putin cate putin, apoi branza, coaja de portocala si laptele, iar la final ingredientele uscate si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus.



Turnam aluatul in tava si asezam rondelele de ananas deasupra. Dam la cuptor pentru 45’.



Se serveste ca atare sau pudrat cu zahar .



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

faina

2

zahar

3

ulei

4

branza dulce

5

ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza dulce si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

12.08.2010, 07:52

Lia,am venit la o portie

Corinuta 1

12.08.2010, 13:07

Lia....salivez la greu ptr ca-mi place si ananasul si branza!5 furci

Sylvia 1

12.08.2010, 13:32

Vai ce bunatati ai facut !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "RAFAELLA"