Chec cu branza dulce si ananas

de lia maria in Prajituri, 11 Aug 2010 | 5250 vizualizari

 

Ieri, ave-am pofta de ceva dulce, dar nu am vrut nici ceva foarte dulce...asa ca am facut acest chec, cu ce am avut prin frigider si camara. A avut asa un succes, ca pana seara nu a mai ramas nimic din el, ba mai mult nu am apucat nici sa fac poze cu vreo sectiune...dar ma revansez cu proxima ocazie, promit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana  zahar
  • 1 cana  lapte
  • 2 cani faina
  • ¼ cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 250g branza dulce
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 compot ananas rondele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza dulce si ananas:

Amestecam faina cu praful de copt. Pregatim o tava de chec pe care o tapetam cu hartie pergament. Deschidem conserva de ananas si punem fructele intr-o strecuratoare.



Separat mixam zaharul cu oul, adaugam uleiul putin cate putin, apoi branza, coaja de portocala si laptele, iar la final ingredientele uscate si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus.



Turnam aluatul in tava si asezam rondelele de ananas deasupra. Dam la cuptor pentru 45’.



Se serveste ca atare sau pudrat cu zahar .



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

faina

2

zahar

3

ulei

4

branza dulce

5

ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza dulce si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

12.08.2010, 07:52

Lia,am venit la o portie

Corinuta 1

12.08.2010, 13:07

Lia....salivez la greu ptr ca-mi place si ananasul si branza!5 furci

Sylvia 1

12.08.2010, 13:32

Vai ce bunatati ai facut !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si ananas