Chec cu cacao

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Oct 2011 | 5784 vizualizari

 

pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu sunt de cea mai buna calitate:">

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 600 ml iaurt natural
  • faina cat cuprinde
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Punem intr-un bol ouale, praful de copt, zaharul si plicurile de zahar vanilat si le batem bine cu mixerul pana se face ca o pasta. Treptat adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem faina cat sa iasa un continut ca de pandispan. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia in tava doar ca mai lasam putin continut in bol pe care il amestecam cu lingurile de cacao

Luam o lingura si incepem sa ungem deasupra cu compozitia ramasa din bol. Dam la cuptor pana cand se rumeneste. Scoatem de la cuptor si pudram cat e fierbinte deasupra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

13.10.2011, 22:23

foarte bun

Kori 1

16.10.2011, 23:38

foarte bun dimineata cu lapte sau cafea

brunetica 1

16.11.2011, 15:19

da merge si la ceaiul de la ora 5

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Felii de trandafir"