Chec cu cacao

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Oct 2011 | 3540 vizualizari

 

pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu sunt de cea mai buna calitate:">

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 600 ml iaurt natural
  • faina cat cuprinde
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Punem intr-un bol ouale, praful de copt, zaharul si plicurile de zahar vanilat si le batem bine cu mixerul pana se face ca o pasta. Treptat adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem faina cat sa iasa un continut ca de pandispan. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia in tava doar ca mai lasam putin continut in bol pe care il amestecam cu lingurile de cacao


Luam o lingura si incepem sa ungem deasupra cu compozitia ramasa din bol. Dam la cuptor pana cand se rumeneste. Scoatem de la cuptor si pudram cat e fierbinte deasupra cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

13.10.2011, 22:23

foarte bun

Kori 1

16.10.2011, 23:38

foarte bun dimineata cu lapte sau cafea

brunetica 1

16.11.2011, 15:19

da merge si la ceaiul de la ora 5

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura soacrei