Chec cu cacao

de Lau in Prajituri, 27 Iun 2013 | 1621 vizualizari

 

Multumesc Jamila pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 3 linguri de apa
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Mixam albusurile cu un praf de sare,


Treptat adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,


In alt vas amestecam galbenusurile cu uleiul treptat,ca la maioneza,


Adaugam amestecul de galbenusuri peste albusuri si amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare, adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta si omogenizam


Impartim compozitia in 2, intr-un vas adaugam cacao dizolvata cu apa, amestecam


In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate 1 lingura din fiecare compozitie pe rand,in mijlocul tavii


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Se lasa sa se raceasca putin in tava dupa care se scoate pe un gratar sa se raceasca complet

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

27.06.2013, 17:57

foarte bun

Rocsi 1

27.06.2013, 20:27

Bun checul

Lau 1

27.06.2013, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec