Chec cu caise

de Catalina L in Dulciuri, 7 Aug 2015 | 5395 vizualizari

 

Stiti deja ca-mi plac caisele........profit ca este inca sezonul lor

 

INGREDIENTE

  • 350 gr caise coapte -jumatati
  • 2 oua
  • 1/2 pahar zahar (un pahar =200 gr)
  • 1/3 pahar ulei
  • 1 pahar faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/3 pahar lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu caise:

Separați albusurile de galbenusuri. Mixati albusurile cu praful de sare, pana se vor tine ca o bezea.

Amestecati galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.

Se adauga alternand uleiul, laptele amestecand in continuare.

Se pune faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilar si se mixeaza bine.

In tava de chec unsa sau in silicon varsam 1/3 compozitie si punem pe deasupra 1/3 din jumatatile de caise.

Alternam din nou compozitia si caisele- 3 straturi.

Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Verificam cu o scobitoare daca este copt.

Se lasa sa se raceasca.

Se decoreaza cu zahar pudra si se taie felii.

Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Verificam cu o scobitoare daca este copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu