Chec cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 21 Ian 2017 | 508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 3 patratele de ciocoalata
  • 200 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni:

Intr-un bol, mixam albusurile cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa.


Adaugam galbenusurile batute cu uleiul si laptele, amestecam usor, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.


Oprim cateva linguri din compozitie intr-un bol, in care vom adauga esenta de rom, cacao si ciocolata data prin razatoare, amestecam bine.


In compozitia ramasa, adaugam esenta de vanilie amestecam bine si turnam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam compozitia de cacao deasupra, din loc in loc, capsunile trecute prin faina si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca in tava primele minute, dupa care scoatem pe un gratar sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kytz 1

22.01.2017, 13:06

Lau 1

22.01.2017, 15:02

oanapl 1

24.01.2017, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri, cu nuca si fructe deshidratate