Chec cu capuccino

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Mar 2013 | 1516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 60 g crema branza
  • 1 plic capuccino
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri lapte
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capuccino:

Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le mixam bine cu zaharul pana devine o crema.Adaugam plicurile de zahar vanilat si albusurile batute spuma.Apoi adaugam crema de branza mixata putin cu uleiul,esenta si faina.Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,dar dam 4 linguri din compozitie deoparte.


Amestecam compozitia ramasa cu plicul de capuccino dizolvat in lapte,lingurita de cacao si rasturnam deasupra.


Cu o furculita amestecam incetisor toata compozitia in tava ca sa se integreze cacaoa in toata compozitia.


Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ianculubita 1

17.03.2013, 13:58

Ce bine arata,am si eu un borcan de praf de capuccino dar pana-i vine randul,trec la favo!!!

Lau 1

17.03.2013, 17:33

Sim0na 1

18.03.2013, 11:21

Parfumat si delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide