Chec cu nuca

de oana_d in Prajituri, 12 Mai 2013 | 3479 vizualizari

 

Pentru situatia in care de la cozonac va mai ramane nuca si vreti s-o folositi. Sau.. pentru orice ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri de zahar,
  • o ceasca de lapte (50 ml),
  • 3 linguri de ulei,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • razatura de lamaie si portocala,
  • praf de copt,
  • 5 linguri de faina,
  • 5 linguri de nuca macinata.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca:

Mai intai se mixeaza albusurile cu zaharul spuma tare. Apoi se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, laptele, aromele, faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata. Ultimele 2 ingrediente se incorporeaza usor, cu o lingura, mai bine decat cu mixerul.



Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute la foc potrivit. Este gata cand trece testul scobitorii. Rece, se dezlipeste hartia de copt de pe chec si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

12.05.2013, 11:36

Rocsi 1

12.05.2013, 12:15

Bun bun

diaconta 1

12.05.2013, 12:50

ce pufosenie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu nuca , stafide si portocale