Chec cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 27 Mai 2011 | 10290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 linguri dulceata ( de cirese am folosit eu)
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana ouale se albesc si isi dubleaza volumul. Turnam uleiul cate putin mixand continuu, apoi laptele si esenta de rom.



Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si o incorporam in compozitia de mai sus. Punem si dulceata si o incorporam usor cu o spatula. Turnam compozitia in tava de chec (30 cm lungime) unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora. Cand este gata il scoatem pe un gratar si lasam la racit, apoi il glazuram cu ciocolata topita impreuna cu laptele si untul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Miha 1

01.02.2012, 14:36

Multumesc Cris!

Micutza Luana 1

26.03.2013, 18:21

yamiii greau cu postu asta

Bya Ralu 1

26.03.2013, 18:59

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu fulgi de zapada