Chec cu coacaze negre

de Ramona Dinu in Dulciuri, 8 Iul 2015 | 1249 vizualizari

 

Un chec simplu, usor acrisor si racoritor datorita coacazelor.

 

INGREDIENTE

  • 50 grame Unt (la temperatura camerei)
  • 230 grame Zahar
  • 3 buc. Oua
  • 5 ml Esenta de vanilie (o lingurita)
  • 225 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 125 ml Lapte dulce
  • 100 grame Coacaze negre
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu coacaze negre:

Freaca untul cu zaharul.


Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta.


Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele.


Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor in compozitie.


Adauga si coacazele, amestecand foarte usor sa nu se zdrobeasca.


Pune totul intr-o tava de chec tapetata cu faina si da la cuptorul incins, la 180 grade, timp de 35 minute.


Verifica daca este bine copt, cu scobitoarea.


Taie felii si serveste.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Gherca Daniela 1

08.07.2015, 12:06

dantes 1

08.07.2015, 12:49

Bun!

Rocsi 1

08.07.2015, 21:49

Ce bun este!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec fin cu cacao