Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100

de amalia01 in Prajituri, 3 Noi 2013 | 8139 vizualizari

 

M-am gandit ca este un moment ce trebuie aniversat cu o reteta pe masura...si cum imi plac dulciurile, am pastrat desertul...Sper sa va placa,deoarece crema de branza cu frisca este savuroasa in combinatie cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri de faina
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri de ciocolata rasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100:

Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;


Adaugi uleiul,apoi laptele;


Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;


Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;


Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;


In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;


Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);


Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;


Intre timp bati frisca impreuna cu branza;


Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;


Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Toamna07 1

04.11.2013, 13:18

Ce bine arata!

mihaelam90 1

19.11.2013, 17:51

Super buna <3

babi5 1

07.11.2014, 10:08

R

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de iaurt