Briose cu mere

de katty in Prajituri, 4 Mar 2015 | 1823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 250 gr mere curatate si taiate cuburi
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 250 gr iaurt
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara macinata
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Curatam merele de coaja si cotoare, le taiem cubulete mici si le stropim cu zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam faina cu scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un vas mai inalt batem oul cu zaharul,zaharul vanilat, uleiul si iaurtul. Turnam compozitia lichida peste faina, adaugam merele si amestecam. Turnam compozitia formata in 12 forme de briose. Punem forma la cuptorul preincalzit pana briosele se rumenesc frumos.


Lasam briosele sa se raceasca 5 minute, apoi le scoatem pe un gratar. Cand s-au racit bine cernem deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

anca_rm 1

05.03.2015, 13:04

cat de bune sunt

Rocsi 1

05.03.2015, 20:10

Mmm, vreau si eu!

T I M E A 1

05.03.2015, 21:56

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Banana bread
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

RETETA RECOMANDATA
Magdalene cu crema mascarpone si fructe