Briose cu mere

de katty in Prajituri, 4 Mar 2015 | 1024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 250 gr mere curatate si taiate cuburi
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 250 gr iaurt
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara macinata
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Curatam merele de coaja si cotoare, le taiem cubulete mici si le stropim cu zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam faina cu scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un vas mai inalt batem oul cu zaharul,zaharul vanilat, uleiul si iaurtul. Turnam compozitia lichida peste faina, adaugam merele si amestecam. Turnam compozitia formata in 12 forme de briose. Punem forma la cuptorul preincalzit pana briosele se rumenesc frumos.


Lasam briosele sa se raceasca 5 minute, apoi le scoatem pe un gratar. Cand s-au racit bine cernem deasupra zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

anca_rm 1

05.03.2015, 13:04

cat de bune sunt

Rocsi 1

05.03.2015, 20:10

Mmm, vreau si eu!

T I M E A 1

05.03.2015, 21:56

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Briose cu finetti si cocos