Chec cu dovleac si ciocolata

de Veronica22 in Dulciuri, 19 Ian 2017 | 1120 vizualizari

 

Acest chec este un deliciu . Vreau sa particip la concurs ."Ca la bucatarasi acasa"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr dovleac copt
  • 180 gr ciocolata
  • 150 gr miere
  • 6 oua
  • 200 gr faina
  • 100 gr unt
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac si ciocolata:

Dovleacul copt se curata de coaja si partile prea uscate in timpul coacerii. Se paseaza pana devine un piure fin.
Daca doriti sa folositi dovleac fiert, se poate si asa.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi .
Ouale se bat bine impreuna cu mierea si untul topit, dar cat se poate mai rece. Adaugam in compozitie faina si praful de copt. Compozitia aceasta se imparte in jumatate. O parte se amesteca cu ciocolata topita, iar celalta parte se amesteca cu piureul de dovleac.
Intr-o forma de chec sau guguluf pregatita pentru copt, se toarna alternativ din cele doua compozitii. Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.
Lasam checul sa se raceasca foarte bine in forma.
Dupa racire, il rasturnam si-l pudram cu zahar.
Checul va avea o textura cremoasa, umeda, dar deosebit de aromat si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Veronica22 1

21.01.2017, 00:37

Va multumesc mult!

GeorgiG 1

21.01.2017, 09:55

Imi place mult !

oanapl 1

24.01.2017, 16:39

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt si ciocolata