Tarta fara coacere cu fructe

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 11 Apr 2016 | 1549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 380 g biscuiti oreo
  • 90 g unt

Fructe:

  • 10 capsuni
  • 1 mango

Crema:

  • 5 gr. gelatina
  • 100 ml lapte
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata alba
  • 1/2 lime
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fara coacere cu fructe:

Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute.


Intre timp se taie mango in bucati mici, iar capsunii in patru. Amestecam fructele si le adaugam in tava peste biscuiti.


Crema: Punem cele 5 gr de gelatina sa se inmoaie in apa rece timp de minute. Pe baie de aburi topim ciocolata, cand aceasta s-a topit adaugam pe rand laptele, iar la final gelatina, amestecam totul bine si lasam ca amestecul de ciocolata si lapte sa ajunga la temperatura camerei. Frisca o mixam pana incepe sa se intareasca putin, apoi adaugam pe rand amestecul de lapte si ciocolata si coaja de la 1/2 lime pe care am dato pe razatoare. Creama obtinuta (va fi foarte lichida, dar se va intarii foarte bine) o punem in tava peste fructe. Tava o dam la frigider 5, 6 ore pana se poate servi prajitura sau o lasam peste noapte.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fara coacere cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

12.04.2016, 20:43

Ce imi placeee....

mamaieelena 1

12.04.2016, 20:58

-Licurici- 1

13.04.2016, 12:39

Ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Semifreddo